Buna ziua, din pacate am reusit sa am pe numele meu 4 credite care nu mai sunt platite cam de 6 luni de zile. Momentan sunt in concediu crestere copil dar in 2 luni se incheie si as dori sa stiu daca o sa pot sa ma angajez cu carte de munca. Vreau sa stiu daca angajatorul este obligat sa-mi opreasca din salariu si daca da cat. Mentionez ca aceste credite sunt de nevoi personale, nu au girant sau altceva si nu am absolut nimic pe numele meu. De asemnea mi-ar fi de mare ajutor sa stiu ce se va intampla pe viitor. Resurse materiale sa le pl nu o sa am in viitor.
Buna ziua !
Primul meu sfat este sa solicitati bancilor reesalonarea creditelor. Cel de- al doilea sfta este sa incercati sa nu aveti bunuri pe numele dumneavoastra, iar daca aceste credite sunt fara garantiii reale, aveti "sansa " de a nu avea ce sa va ia.
Deci mai mult de jumatate din salariu nu poate sa-mi opreasca?Si fiind hotarare judecatoreasca este definitiva si irevocabila. Si mai am o intrebare: mi-a spus cineva ca daca fac dovada ca sunt unic intretinator al familie sau mama singura cu un copil in intretinere ca nu imi mai opresc din salariu. Este adevarat?
Executare silita
jucarie
am avut doua credite ;unul de nevoi personale si unul cu ipoteca.
Am ajuns in inposibilitate de plata,dupa care a urmat executarea apartamentului pentru care ... (vezi toată discuția)