avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... renegociere salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

renegociere salariu

Daca mi s-a negociat salariul in februarie iar acum am terminat facultatea, mi se poate renegocia la aceasta data?
Cel mai recent răspuns: irinaelenaboboc , utilizator 14:52, 4 Iulie 2010
Daca postul pe care lucrati necesita studii superioare si negocierea din februarie nu acopera minimul pentru studii superioare adica 1200 brut atunci puteti renegocia cu angajatorul.
irinaelenaboboc a scris:

Daca mi s-a negociat salariul in februarie iar acum am terminat facultatea, mi se poate renegocia la aceasta data?

Numai daca postul pe care-l ocupati in prezent necesita studii superioare , va puteti adresa angajatorul in vederea stabiliri unui nou salariu avand in vedere si prevederile art.40 din CCMN.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe unitate crimson crimson [quot]Noul contract de munca la nivel national (CCM) prevede ca personalul incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire o reprezinta studiile ... (vezi toată discuția)
Aplicarea 2 x salariul minim pe economie 01.01.2009 florin96 florin96 Sotia mea a intrat in concediu prenatal incepand cu data de 7 ianuarie 2009. Decizia societatii la care lucreaza privind aplicarea majorarii cf ordonantei ... (vezi toată discuția)
Salariul minim brut studii superioare-va rog sa ma lamuriti cezarina19 cezarina19 Imi cer scuze, insa discutiile anterioare nu m-au ajutat sa inteleg exact situatia. De aceea, as dori un raspuns scurt, clar si concis, la urmatoarea ... (vezi toată discuția)