avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am terminat fac de FINANTE BANCI si master MANAGEMENT ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am terminat fac de FINANTE BANCI si master MANAGEMENT FINANCIAR PUBLIC SI PRIVAT

Am terminat fac. ASE , FINANTE BANCI, master MANAGEMENT FINANCIAR PUBLIC SI PRIVAT. In ce domeniu as putea lucra acum?
Daca lucrez ca asistenta medicala, m-ar putea ajuta cu ceva specializarea aceasta?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:26, 4 Iulie 2010
doar daca sustineti un examen sa conduceti spitalul unde lucrati in prezent.. sa il conduceti in calitate de manager

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare meseriei de economist elenateodora elenateodora Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Matematica fiind licentiata in Matematica, in prezent urmez cursurile de master, specializarea Management Financiar ... (vezi toată discuția)
Cariera Ramona-G Ramona-G Buna, sper sa ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri. Sa va prezint mai intai situatia: Am terminat studiile de licenta domeniul Finante-Banci, acum urmez un ... (vezi toată discuția)
Alegerea masterului eueu eueu Buna seara, Am o ruganinte daca ma pute-ti ajuta,nu stiu daca postez unde trebuie si imi cer scuze daca gresesc. Am terninat facultatea de stiinte juridice ... (vezi toată discuția)