avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A doua locuinta-habitatie viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A doua locuinta-habitatie viagera

Buna ziua!Detin 2 proprietati,dar in cea de a doua,locuieste soacra mea cu drept de habitatie viagera.Cum platesc impozitul?Trebuie sa fie neaparat inchiriata pt a nu plati suplimentar?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristea sandra , utilizator 11:37, 6 Iulie 2010
depinde ce este mai ieftin.. sa platiti impozit 16 la suta din valaorea chiriei sau impozitul suplimentar.. vedeti si dvs.. faceti-va niste calcule si hotarati-va
Daca a doua locuinta ati dobandit-o prin mostenire legala, nu se impoziteaza suplimentar. Daca ati dobandit-o prin acte intre vii, urmati sfatul colegului @avocatPetre
Este cumparata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit suplimentar pe cladiri Haralambie BARBU Haralambie BARBU Stimate Doamne, Stimati Domni, Cu respect, va adresez rugamintea de a-mi comunica punctul dumnevoastra de vedere asupra urmatoarei spete: In baza unor ... (vezi toată discuția)
Situatie speciala de aplicare a og59/2010 r_1969 r_1969 buna ziua!Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie: Am o locuinta proprietate personala din 1994.In 1998 am mostenit o locuinta ... (vezi toată discuția)
Daca am 2 ap. si unul e inchiriat, cum se calculeaza impozitarea? ContSters190819 ContSters190819 Buna seara, Am doua apartamente si unul e inchiriat. Se impoziteaza cu 65% al doilea apartament chiar daca este dat spre inchiriere? Sau cu mai mult? Va rog ... (vezi toată discuția)