avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri pt. consolidare mal
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri pt. consolidare mal

Exista o posibilitate pt. a accesa ceva fonduri pentru a-mi consolida un mal de pământ întrucât în urma ploilor din zona unde locuiesc un banal parau s-a transformat într-un veritabil fluviu. Menționez ca-mi este peste putere sa suport financiar consolidarea malului de pământ cu gabioane de care ar fi nevoie în acel loc.
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 22:57, 4 Iulie 2010
Pentru sectorul privat, fondurile nerambursabile se acorda pentru activitati lucrative. Ca principiu, un particular nu poate realiza un proiect ce vizeaza proprietatea publica sau proprietatea privata a altuia.

Pentru amenajarea teritoriului, eligibile sunt autoritatile locale si/sau cele centrale, in functie de program. Nu aveti altceva de facut decat sa va adresati consiliului local/judetean sau Ministerului Mediului, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate contesta un puz? avas avas Buna ziua, Detin un imobil in sectorul 4 si cu ceva timp in urma am constatat ca drumul de acces de la imobil la soseaua publica a fost parcelata in loturi cu ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Hotarare a adunarii generale... viorelh viorelh Buna ziua, S-a dat o hotarare in cadrul AG...cu termen finalizare 31 dec.2010. Pana la data respectiva nu a fost pusa in aplicare de catre presedintele ... (vezi toată discuția)