avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract cu societatea de cablu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract cu societatea de cablu

Buna ziua. In contractul cu societatea de cablu e stipulat ca deconectarea se face la 30 de zile dupa depunerea cererii. Eu am auzit ca s-ar fi dat o lege, sau o ordonanta, nu stiu exact, prin care societatile de telefonie, de cablu, etc., nu te mai pot obliga sa prelungesti contractul, sau ceva de genu. Eu vreau sa stiu daca sunt obligata sa platesc toata luna la societatea de cablu, sau daca eu pun , de exemplu data de 07 iulie pentru deconetare, pe cerere, ea (societatea de cablu) e obligata sa ma deconecteze incepand cu data de 07 iulie? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:37, 7 Iulie 2010
Luna respectiva se plateste, chiar daca se efectuaza conectarea la data de 07. Asa este prevazut in contractul lor...care nu-i tocmai cinstit...dar daca asa scrie, se respecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Deconectare servicii televiziune avyinlove avyinlove Buna ziua, va rog sa ma lamuriti ce inseamna deconectarea unui serviciu conform articolului 3.11 a contractului \\" neplata serviciilor pana la 5 zile de ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu din partea societatiilor de cablu? vivi23ro vivi23ro fara sa se ceara nici o aprobare, o societate de cablu a intrat in scara blocului a dat gauri si instalat aparatura lor, in plus s au conectat la curentul ... (vezi toată discuția)