avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pierderi apa calda/rece la asociatiile de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pierderi apa calda/rece la asociatiile de proprietari

Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati si sa-mi comunicati legea si eventual articolul in care se specifica cum se repartizeaza pierderile de apa calda/rece si daca se fac diferentieri in repartizarea acestora la apartamentele cu centrala termica (mai ales la apa calda) sau fara centrala termica.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:15, 6 Iulie 2010
Daca pierderea este generata de fisurarea sau spargerea unei conducte, cel cu CT va contribui la repararea acelei tevi, pentru ca se presupune ca a folosit conducta de apa calda pana sa isi monteze centrala.
Pierderile nu le plateste pentru ca nu a contribuit la acestea, intrucat foloseste doar apa rece.
si cel plecat din localitate ..de ce plateste..mai ales ca nu consuma nici apa rece.
Cel plecat din localitate a consumat apa pana ieri cand a plecat si va consuma si luna urmatoare dupa ce se va intoarce acasa.
Cel debransat de la acea instalatie nu a consumat apa ieri si nu va consuma nici luna urmatoare indiferent ca este acas sau este plecat din localitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)
Plata diferenta apa calda laviniaruth laviniaruth Buna ziua. Am instalata centrala proprie de apartament pt caldura si apa calda menajera. 1. Sunt obligata la plata diferentei de apa calda intrucat eu nu ... (vezi toată discuția)
Debransare de la sistemul centralizat de incalzire cypry75 cypry75 Am o foarte mare rugaminte la voi , spuneti-mi ce este de facut in situatia mea. Vreau sa ma debransez de la caldura deoarece in apartament nu sta nimeni iar ... (vezi toată discuția)