avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura minor

Buna ziua. Procura necesara minorului pentru a putea parasi tara poate fi autentificata si de catre un avocat (cu stampila dreptunghiulara) sau este neaparat necesar sa fie facuta la notar? Si daca tb neaparat la notar, imi puteti spune unde gasesc un notariat deschis sambata? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 15:52, 5 Iulie 2010
Neaparat la notar.
Poate nu ati realizat ca acesta este un forum unde sunt consultanti si utilizatori din toata tara. Specificati orasul unde doriti sa gasiti acest notar si poate primiti un raspuns.
Buna ziua stimate domn,

Din experienta mea, cel putin in Bucuresti, nu exista notariate care sa lucreze sambata.

Multumesc,

Luisa Mitroi
la notar, obligatoriu.
nu cred ca exista notar care sa lucreze sambata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare acord maryag maryag va rog daca se poate sa ma ajutati cu o problema.este vorba de fratele meu care a trait in concubinaj cu cineva ,rezultand un copil.fratele s,a despartit iar ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura calatorie minor cu domiciliul in strainatate cosmic cosmic Buna ziua, M-am lovit de multe ori de aceasta problema. Eu si sotia mea impreuna cu cei doi copii avem domiciliul permanent in UK. Toti patru avem cetatenie ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura pentru vanzare? alexberi alexberi Pentru o Procura de Vanzare, exista o limitare a dreptului de valabilitate? Procura este inregistrata la notar si prin ea Vanzatorul mandateaza o persoana ... (vezi toată discuția)