Revin cu acest subiect. Acum 2 luni am primit 1 citatie ca intimat-parte vatamata si nu m-am dus iar azi am primit inca una pentru iulie. Ce imi recomandati? Nu vreau sa ma duc pentru ca nu vreau sa ii mai vad pe cei care m-au furat si imi e frica. Ce trebuie sa fac ?
nu exista.trebuie sa scrii ce simti si de ce nu poti sa mergi in instanta,desii in recurs nu este obligatorie prezenta.cauza sa judecat.asteptati sentinta.pana nu se va da o sentinta definitiva,veti fi citat la fiecare proces.dar nu e nimic grav.
NU se poate cunoaste sau previziona care va fi atitudinea instantei,dar ideea cu cererea este foarte buna.
Aratati in cerere cu referire la instanta,numar de dosar,termen de judecata,ca nu intelegeti sa va constituiti parte civila si ca intelegeti sa va mentineti declaratiile pe care le-ati dat in faza de urmarire penala.
De asemeni aratati care sunt alte motive care va determina sa nu va prezentati,inclusiv faptul ca ati fost victima unui atac violent cu ocazia faptei savarsite de recurentii inculpati.
Succes !
nu trebuie sa va faceti griji, partea vatamata este citata, dar nu poate fi adusa cu mandat de aducere, cel putin in practica nu am vazut sa se intample asa... este bine sa trimiteti totusi la dosar precizarile de care se facea vorbire anterior
Citatie
toni1206
Buna ziua!
As dori un sfat daca se poate in legatura cu urmatoarele:
In urma cu doi ani am fost victima unei talharii, in urma careia mi s-a furat geanta
cu ... (vezi toată discuția)
Recurent-inculpat
Fddd1
Buna seara!!! Ma aflu in stadiu de recurs cu un proces de ifractiuni privind circulatia pe drumurile publice si vatamarea corporala din culpa art 184 cp.Am ... (vezi toată discuția)
Recurent
cercetasa
intr un recurs partea vatamata care a fost parte civila in fond are calitate de recurent
inculpatii au calitatea de recurenti
spitalul care pe fond a ... (vezi toată discuția)