avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitatea pasaportului dupa schimbarea domiciliului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitatea pasaportului dupa schimbarea domiciliului

Detin pasaportul din 2007 cu valabilitate pana in 2012. De curand mi-am mutat domiciliul din Constanta in Bucuresti.
Pe pasaport la sectiunea "Domiciliu" scrie doar "Judetul Constanta" fara a preciza adresa exacta, iar la "Organul emitent" scrie "Constanta"

Pot utiliza in continuare parasaportul pentru a calatori in strainatate, inclusiv cu avionul?
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 18:56, 5 Iulie 2010
Sigur ca da.Nimeni nu va poate sanctiona pentru acest lucru.Odata cu schimbarea pasaportului in 2012 faceti si modificarea domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi schimb pasaportul daca viza a expirat ? yoyo28 yoyo28 ma aflu in Egipt iar de un an viza mea nu mai este valabila .. in curand si pasaportul o sa-mi expire .. m-ar intresa sa stiu daca la ambasada in Cairo pot sa ... (vezi toată discuția)
Carte identitate - resedinta in strainatate + schimbare domiciliu in romania ContSters250855 ContSters250855 Locuiesc in Londra de 2 ani si in curand imi va expira cartea de identitate. Cartea de identitate curenta a fost eliberata in Bucuresti pentru ca acolo locuiam ... (vezi toată discuția)
Eliberare pasaport indiferent de resedinta din 19 aug? valabil si pentru carti de identitate? cristicenuseriu cristicenuseriu Din 19 august am inteles ca eliberarea pasapoartelor,se va face din orice oras,indiferent de resedinta,acest lucru va fi valabil si pentru cartile de ... (vezi toată discuția)