avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... debransarea de la regia de termoficare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

debransarea de la regia de termoficare

Conform legislatiei nr. 325/14.072006 debransarea este posibila respectand prevederile art.30. Dar ma intreb si va intreb cu tot respectul cum naiba o H.C.L.319/2007 cap.16 nu mai sunt permise debransarile definitive? Binenteles nu elibereza nici dovada debransari punind probleme cu asociatia. Acestea sunt trecute pe cererea tip de debransare colterm. Mai mult nu gasesc niciunde aceasta HOTARIRE 319.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:36, 21 Iulie 2010
Si eu caut aceiasi hotarare.Daca aflii ceva da-mi si mie un semn
H.C.L.319/2007 e hotarare locala. Nu se aplica decat de primariile care au luat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referat tehnic pentru debransare dori27 dori27 Buna Ziua, Sunt din Timisoara si doresc sa ma debransez de la Colterm, pentru a-mi instala centrala pe gaz. Printre cerintele celor de la Colterm este si un ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari si furnizorul colterm in timisoara ioni69 ioni69 Buna ziua, Doresc sa va consult intr-o problema legata de furnizarea Agentului Termic de catre regia locala Colterm in Timisoara. Suntem o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Problema vecini - debransare retea termoficare popmircea81 popmircea81 Buna Am cumparat anul trecut in septembrie un apartament (in Timisoara) la etajul 3/3 intr-un imobil cu 12 apt. nebransat la reteaua de gaze naturale. ... (vezi toată discuția)