avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozitul pe cladiri co-proprietate prin mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozitul pe cladiri co-proprietate prin mostenire

Stimate Doamne,
Stimati Domni,

Cu respect, va adresez rugamintea de a-mi comunica punctul dumnevoastra de vedere asupra urmatoarei spete:
In baza unei relatii de rudenie, recent, am devenit co-proprietar al unui apartament cu 2(doua) camere in care locuieste singura, mama mea.
Intrucat, nu pot beneficia de posibilitatea inchirierii sau vanzarii respectivului apartament, va rog sa-mi comunicati daca pot fi exceptat de la plata impozitului suplimentar pe cladiri, impus de noile reglementari in domeniu, precum si modalitatea/calea de a ma adresa autoritatilor de resort.
Cu deosebita consideratie,
Constantin Zvanca
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:26, 5 Iulie 2010
Conform Codului Fiscal modificat si actualizat, cladirile dobandite prin mostenire legala nu se impoziteaza suplimentar, chiar daca sunt "supranumerar". Asa ca, stati linistit.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit suplimentar pe cladiri Haralambie BARBU Haralambie BARBU Stimate Doamne, Stimati Domni, Cu respect, va adresez rugamintea de a-mi comunica punctul dumnevoastra de vedere asupra urmatoarei spete: In baza unor ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate inregistrare contract de inchiriere la anaf s6?! infosystems4u infosystems4u Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie pe care nu reusesc sa o rezolv in privinta inregistrarii unui contract de inchiriere la ANAF S6. Voi incerca sa fiu cat ... (vezi toată discuția)
Impozitul pentru a doua proprietate mircea15032007 mircea15032007 Buna ziua si bine v-am regasit . Nu am mai intrat de mult timp pe site-ul dumneavoastra . Astazi am o intrebare pentru dumneavoastra care sincera sa fiu nu am ... (vezi toată discuția)