avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Ce v-ati mai dori de la Avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Ce v-ati mai dori de la Avocatnet.ro?

Idei avem, dar ne-am dori sa stim ce anume e necesar a fi dezvoltat in site in perioada urmatoare. Nu ne referim neaparat la forum, ci si la restul siteului.

Asadar, ce anume ati dori sa vedeti in Avocatnet.ro in perioada urmatoare?

Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 11:36, 6 Iulie 2010
Eu, deja, chiar daca am fost prea insistenta si am deschis mai multe subiecte pe aceeasi tema (sorry) , mi-am exprimat dorintele privind recentele modificari,
Se identifica cu cele ale Alinei Hornea si a multor alti utilizatori sau consultanti.
Cert este faptul ca `Profilul utilizatorului` este al acestuia si nu al tuturor.
Profilul meu , sau Profilul nostru?
Avem nevoie de forma cea mai practica , utila si placuta. Nu e placut sa-ti cauti un raspuns in multitudinea de alte informatii cu privire la activitatea prietenilor. Pierdem timp si rabdare... Acum , noi ne exprimam dorintele, insa dvs. veti decide in final.
In rest , apreciez ca Avocatnet.ro are tot ce ii trebuie unui site care se respecta.
Multumim pentru tot! :love2::vishenka:
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Eu cred ca ne incurcati cu instantele de judecata. Oricat de "destepti" am fi, e imposibil sa cantarim printr-un algoritm automat obiectivitatea unui raspuns ori subiectivitatea unui consultant. Altfel decat automat nici nu intra in discutie sa filtram in vreun fel mesajele din acest forum, pentru ca deja sunt prea multe ca sa fie citite de cineva zilnic.

Eu as zice sa ne canalizam energiile spre ceva constructiv. Spre exemplu, sa nu mai vorbim despre Forum si sa ne gandim la alte facilitati pe care le ofera acest site.

Am de multe ori senzatia ca aici se rupe filmul. Avocatnet.ro are, ca pondere in traficul sau, cam 40 - 45% forumul. Restul de procente se regaseste in celelalte sectiuni ale siteului, in principal in articole, in cautarile de consultanti, etc. Prin urmare, ce-ar fi sa ne gandim la niste facilitati legate de aceasta parte a siteului, pe care am neglijat-o rau pana acum?

lndines a scris:

Eu, deja, chiar daca am fost prea insistenta ... Nu e placut sa-ti cauti un raspuns in multitudinea de alte informatii cu privire la activitatea prietenilor. Pierdem timp si rabdare... Acum , noi ne exprimam dorintele, insa dvs. veti decide in final.


Parca ne intelesesem ca ne-am lamurit. :) Sincer, cand aud de problema asta cu profilul, cand observ ca nu aveti rabdare o saptamana sau doua, imi vine sa imi cam iau campii :tooth:
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
Alin Popescu, administrator
Daca problema cu profilul se rezolva, e super.=D>
Chiar nu ma intereseaza daca X s-a imprietenit cu Y.
Profilul este o problema zic eu...asteptam urmatoarea lui schimbare.
In rest eu zic ca site-ul e dragut si interesant...ai ce invata aici.:)
As avea totusi o propunere....Sa faceti o rubrica in care utilizatorii sa publice articole, un fel de ziar avocat.net online.;)
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
Nicolae Dediu, Mediator
Imi iau inima-n dinti si fac o propunere mai traznita care vne de fapt de la o sectiune a acestui forum si anume: "Sa schimbam impreuna legea", dar si de la editorialul "Sa facem ceva". Putem observa cu usurinta ca ambele propun o masura proactiva - cum se spune mai nou.

Acum, nu stiu daca am nimerit-o, dar ce propun eu este ca site-ul avocatnet sa devina, printre altele de pana acum, un vector de schimbare a legislatiei acolo unde omul de rand sau consultantii dovedesc interes si unde legea este proasta, greu de aplicat sau de neaplicat.

In ce fel s-ar putea face asta, nu e cazul sa amanuntesc o idee care la momentul acesta este generala, dar eu cred ca site-ul este vizitat de foarte multi cetateni ai acestei tari, ca acestia ajung sa-si spuna necazurile mai mult aici decat la sediul politicienilor din teritoriu, ca aici se afla specialisti in domeniul juridic, economic si in alte domenii, ca aici s-ar putea contura o activitate de punere in pagina si lansare de propuneri legislative direct spre Parlament sau spre alte autoritati care emit Ordine.

Sigur, acest lucru presupune voluntariat in primul rand, apoi "meserie" si apoi vointa si perseverenta intr-o actiune care ar porni de la un lucru marunt si ar ajunge pana la urma sa impuna o comunitate care ar sti ce vrea si are si putinta si vointa de a o face. N-ar fi rau daca in aceasta comunitate ar putea fi atrasi si parlamentarii cu vocatie de voluntariat sau macar cu vocatie de "aplecat urechea la vocea poporului". Nu radeti, ca uneori viata e plina de surprize!

De ce, pana la urma, o asemenea institutie, cum este Avocatnet, n-ar deveni o cale de acces atipica a cetateanului roman catre impulsionarea legislativului sau altor autoritati ale statului de a lua in seama "vocea poporului"?

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Doresc sa va sugerez implementarea unui sistem de sanctionare a celor care aduc atingere persoanelor, a celor care dezbat de o mie de ori aceeasi tema fara a ... (vezi toată discuția)