avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Ce v-ati mai dori de la Avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Ce v-ati mai dori de la Avocatnet.ro?

Idei avem, dar ne-am dori sa stim ce anume e necesar a fi dezvoltat in site in perioada urmatoare. Nu ne referim neaparat la forum, ci si la restul siteului.

Asadar, ce anume ati dori sa vedeti in Avocatnet.ro in perioada urmatoare?

Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 11:36, 6 Iulie 2010
Alin Popescu a scris:

lndines a scris:

Eu, deja, chiar daca am fost prea insistenta ... Nu e placut sa-ti cauti un raspuns in multitudinea de alte informatii cu privire la activitatea prietenilor. Pierdem timp si rabdare... Acum , noi ne exprimam dorintele, insa dvs. veti decide in final.


Parca ne intelesesem ca ne-am lamurit. :) Sincer, cand aud de problema asta cu profilul, cand observ ca nu aveti rabdare o saptamana sau doua, imi vine sa imi cam iau campii :tooth:


Ca sa fiu inteleasa.. cu privire la rabdare : Ma refeream la situatia actuala din profil si am argumentat de ce ar fi mai greu daca ar ramane asa, dupa finalizarea modificarilor.
Am intarit punctul meu de vedere , deoarece am vazut cateva opinii cum ca , profilul utilizatorului poate sa ramana asa, cum este in prezent ca .. tare mult le place:)
Astept cu rabdare, nici o problema . Inca o data multumiri , pentru tot ce faceti.
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Doresc sa va sugerez implementarea unui sistem de sanctionare a celor care aduc atingere persoanelor, a celor care dezbat de o mie de ori aceeasi tema fara a ... (vezi toată discuția)