avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

cum se poate sista pensia alimentara în cazul în care copilul nu mai dorește să beneficieze de ea?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 08:19, 8 Iulie 2010
Depinde de varsta copilului.
Daca este major, dispune singur, daca este minor, este in custodia unui parinte si acela va dispune despre acest aspect.
COPILUL ARE 21 DE ANI, ESTE STUDENT LA ZI SI LUCREAZA SI PUR SI SIMPLU NU MAI DORESTE PENSIA ALIMENTARA DE LA TATAL SAU.
CE ACTE SE POT FACE?
Daca majorul care primeste pensie de intretinere lucreaza, el nu mai este indreptatit sa primeasca aceasta pensie din partea celui obligat la plata deoarece nu se mai afla in nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil rocky rocky buna ziua, am si eu o intrebare care sunt convinsa ca s-a regasit in aceste forum-uri de multe ori. Sunt divortata de multi ani de zile, copilul meu are 19 ... (vezi toată discuția)
Pensie si salariu? Cinthya Cinthya Buna ziua! Am o intrebare la care pana acum nu am gasit nici-un raspuns...de curand m-am angajat cu carte de munca dar datorita faptului ca imi continui ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere Milady09 Milady09 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Tatal are 2 copii din 2 casnicii diferite. Pensia de intretinere pentru copilul mic este ... (vezi toată discuția)