avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de munca cu clauza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de munca cu clauza

Am si eu o intrebare sper ca ma poate ajuta cineva.Am facut prostia sa semnez un contact cu o firma pt un job part time (nu stiu ce a fost in capul meu) si acum constat ca lucrurile nu sunt chiar asa cum ni s-au spus , unele le stiam dar ni sa inflorit atat de mult la interviu incat am acceptat.
Deci... vreau sa stiu daca sunt obligata sa raman la acest job cum zic ei deoarece am semnat in contract ca am facut un curs de o luna jumate si dupa aceasta luna si jumatate trebuie sa stau inca patru si jumatate daca plec trebuie sa le inapoiez suma de 550 de euro cat este cursul. In realitate nu se face decat 3 zilee un curs, nu exista curs de o luna jumate trecem direct la muca dupa astea 3 zile. eu sunt la ei de 2 sapt desi pe contract pe care nu l-am vazut ei mi-au spus ca o sa scrie ca sunt de o sapt pt au scris ca am m-am angajat dupa aceste zile de curs.. a si pe care ni la adus sa il semnam in alb adica adica doar formatul tipizat uramand ca datele sa fie completate mai apoi. Nu ni sa dat nici o diploma nimic dupa alea trei zile....mi se pare si normal in contract scrie ca o luna jumate este cursul care nu exista defapt. Suntem angajati pe 2 ore si muncim 4 pt ca cica ni se da in mana mai mult decat scrie in contract adica munca la negu asa mi se pare mie .Acest aspect ni sa spus la interviu dar ideea e ca nu ni se da in mana cat ni sa spus ci doar un pic peste salariu din cotract stiu asta si de la cei mai vechi de pe acolo.Eu dupa 2 sapt/ o sapt in contract, nu am dus nici un act la ei e doar semnatura mea pe contract si atat nu au insistat sa aduc ceva mi- au spus doar la interviu si atat si daca ei ni mi-au cerut nici un act nici eu nu am dus pt ca incepusem sa sa vad ca lucrurile stau cam in neinregula pe acolo si am zis sa mai astept.Eu ma gandesc serios sa le fac o reclamatie si sa nu ma mai duc deloc fara nici un preaviz, pt ca m-am saturat de angajatori care una zic la interviu si alta ofera dupa.Ma simt chiar inselata, ca acum nu mi sa mai intamplat nicaieri la interviu lucrurile au fost spuse de o asa natura ca nu prea aveai cum sa zici nu pareau altfel ne-au facut pe mine si pe inca alti colegi sa acceptam chiar si unele din nereguli cum ar fi contractul pe 2 ore si defapt muncesti 4 (nu stiu cum fata aia de la interviu avea papagal).Voi ce ma sfatuiti sa fac credeti ca dupa o sapt ma pot obliga sa raman, ei spun ca trebuie sa raman 6 luni la ei adica o luna jumate de curs si 4 luni jumate dupa, avand in vedere ca in privinta cursului au mintit ne-au zis la interviu ca e de 3 zile si in contract am citit alceva si ne-au mintit in mai multe privinte, termenul potrivit e mai degraba pacalit decat mintit. Am inteles ca avem si 30 de zile perioada de proba asa cum se face la un cotract normal pe perioada nedeterminata dar nu stiu cand sunt astea acum sa u dupa lua aia si jumatate de asazis curs?VA rog nu ma judecati as vrea solutii daca se poate de la cineva care are un pic de cunostinte juridice.
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
Christyne, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:49, 6 Iulie 2010
Daca va ianitati demisia va vor solicita acele cheltuie;li potrivit clauzei sau actului de formare ptofesionala insa puteti sa dovediti in instanta ca nu s-a facut in realitate o asemenea formare ci este mai mult o cluza penala in caz de demisie, cluza care este interzisa in CIM
contract ca am facut un curs de o luna jumate

O luna si jumatate inseamna 45 de zile.
Codul muncii prevede ca:
Art. 195. - (1) Salariaţii care au beneficiat de un curs sau un stagiu de formare profesională mai mare de 60 de zile în condiţiile art. 194 alin. (2) lit. b) şi alin. (3) nu pot avea iniţiativa încetării contractului individual de muncă o perioadă de cel puţin 3 ani de la data absolvirii cursurilor sau stagiului de formare profesională.
Art.194 alin.2 si 3 se refera la participarea la cursuri cu scoaterea partiala sau totala din producti.

Din cele relatate de dv. si intarite de clauza semnata precum ca ati efecuat numai 45 de zile de formare profesionala, deduc ca acea clauza este nula si nu va poate cere despagubiri.
eu nu am facut nici macar 45 de zile de curs asa scrie in contract in schimb am facut doar 3 zile. Si nu inteleg ce ai vrut sa spui pt ca eu nu am un curs de peste 60 de zile ci de 45 de zile deci nu e mai mare de 60 de zile , explica un pic mai clar de ce e nula clauza in cazul meu!
Scrie in art.195 ca, salariatii care au efectuat cursuri cu durata mai mare de 30 de zile nu pot solicita incetarea contractului.
Ori dv. ati scris ca, desi ati facut 3 zile, in contract ati semnat pentru 45 de zile, adica sub nivelul de 60 de zile care v-ar fi obligat la plata. De aceia am spus ca este nula clauza din contract deoarece este sub nivelul prevazut de art.195.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract legal sau nu? lmathe1983 lmathe1983 Buna Cand m-am angajat la firma unde lucrez acum m-au pus sa semnez un contract care prevede ca nu put sa plec de la firma pe timp de 3 ani altfel ma oblig sa ... (vezi toată discuția)
Se plateste trainingul ori ba la demisie? elims elims Buna seara, citesc de atata timp solutiile si comentariile prezentate pe teme similare si tot nu inteleg clar ce e de facut... Am nevoie de ajutor, opinii, ... (vezi toată discuția)
Angajament / clauza de fidelitate Lorena Chirila Lorena Chirila Se doreste incheierea unui act aditional la CIM care sa prevada ca in cazul in care societatea plateste / asigura salariatului un curs de specializare / ... (vezi toată discuția)