avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa indemnizatie....
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa indemnizatie....

Bun gasit....pe 5 ianuarie fetita implineste 2 ani,as dori sa va intreb daca este posibil ca dupa terminarea indemnizatie,sa "iau "somaj....va multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:24, 6 Iulie 2010
Cand copilul implineste 2 ani, cereti sa reluati activitatea. Daca angajatorul a desfiintat postul sau il va desfiinta va poate trimite in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la serviciu dupa ccc m_c m_c Buna ziua ! pe data de 17 iulie fetita mea implineste 2 anisori ,terminandu-se altfel concediul de crestere copil,urmind sa ma reintorc la sevici.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului molul molul buna ,am doua intrebari 1.se poate acorda somajul imediat dupa terminarea Concediului de crestere a copilului ? 2.sunt obligata sa merg personal pt semnarea ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ana124 ana124 fetita mea implineste pe 5 martie 2 ani pe luna feb nu mai primesc indemnizatie de cand s a introdus concediul pt tata la locul de munca nu vor sa ma mai ... (vezi toată discuția)