avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... A cui e raspunderea daca programul de contabilitate nu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

A cui e raspunderea daca programul de contabilitate nu e bun?

Buna ziua

Folosesc un program de contabilitate care da foarte multe erori. Am luat decizia sa renunt la el, dar vreau sa le cer banii inapoi plus salariul contabilei care a incercat saraca sa faca treaba cu programul ala dar nu se poate. Acum trebuie sa introduca datele din nou.

In program, undeva, scrie ca este livrat "asa cum este" si ca ei nu ofera nici un fel de garantie si ca daca l-am instalat sunt automat de acord cu termenii astia. Chiar asa sa fie? Eu n-am nici un drept?
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 21:13, 9 Iulie 2007
Depinde ce scrie in contractul de achizitie, si mai ales daca ei asigura servis. Li s-a cerut sau notificat ca programul nu este bun? si sa remedieze problemele?
Daca este doar un program achizitionat asa fara nici un fel de pretentii, atunci lucrurile pot fi mai complicate.
Sigur ca daca programul are erori cel care l-a pus in vanzare are obligatii, si mai ales obligatia ca ascesta sa fie compatibil si sa raspunda scopului pt. care a fost vandut.
Puteti sa-mi spuneti care e numele programului. Astept mesaj privat.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am returnat un laptop cumparat online si mi se refuza plata novarom novarom am returnat un laptop ( dupa 2 zile) cumparat online, iar in mom. de fata a trecut o luna de cand mi se refuza plata acestuia pe motiv ca acesta avea un sistem ... (vezi toată discuția)
Garantie extinsa - laptop emag ManoleGeorgian ManoleGeorgian Buna seara , In data de 04.08.2015 , am cumparat de la eMAG un laptop in valoare de aprox 900 eur. La data de 26.01.2016 apare prima problema: hardul nu mai ... (vezi toată discuția)
Telefon defect seby14 seby14 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema cu care nu stiu cum sa o scot la capat. Mai jos am postat solicitarea facuta catre OPC pentru un produs achizitionat. ... (vezi toată discuția)