Folosesc un program de contabilitate care da foarte multe erori. Am luat decizia sa renunt la el, dar vreau sa le cer banii inapoi plus salariul contabilei care a incercat saraca sa faca treaba cu programul ala dar nu se poate. Acum trebuie sa introduca datele din nou.
In program, undeva, scrie ca este livrat "asa cum este" si ca ei nu ofera nici un fel de garantie si ca daca l-am instalat sunt automat de acord cu termenii astia. Chiar asa sa fie? Eu n-am nici un drept?
Depinde ce scrie in contractul de achizitie, si mai ales daca ei asigura servis. Li s-a cerut sau notificat ca programul nu este bun? si sa remedieze problemele?
Daca este doar un program achizitionat asa fara nici un fel de pretentii, atunci lucrurile pot fi mai complicate.
Sigur ca daca programul are erori cel care l-a pus in vanzare are obligatii, si mai ales obligatia ca ascesta sa fie compatibil si sa raspunda scopului pt. care a fost vandut.
Telefon defect
seby14
Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema cu care nu stiu cum sa o scot la capat. Mai jos am postat solicitarea facuta catre OPC pentru un produs achizitionat. ... (vezi toată discuția)