novarom a scris:
M-as cam indoi de rasp dvs. Adica sa inteleg ca sta in picioare doar daca pe certificatul de garantie este trecut acest linux. Va spun ca este si nu este...Practic am cumparat doua laptopuri, diferite...la unul scrie pe factura laptop si linux, la unul nu scrie. Insa din cate inteleg eu din OUG Nr.34 din 04.06.2014, prin returul unui produs se intelege incetarea unilaterala a contractului.
Contractul in cazul nostru ar trebui sa fie factura. Daca pe factura eu nu am trecut decat un laptop fara nici un linux, atunci sa nu mi se ceara nici un linux cand returnez produsul. Ce am cumparat, aia am dat inapoi...conform facturii, nu?! Adica laptop in stare perfecta.
daca nu e alba este sigur alta culoare , adica si neagra ...ca tot culoare este .
sa inteleg ca ceea ce este mai jos scris , nu-ti apartine ?
ba ai cumparat 1 , ba ai cumparat 2 dar diferite ...
hotaraste-te ,pe care din laptopuri l-ai trimis retur .
pana la urma , ai adus modificari si celui fara LINUX...ai adaugat un sistem de operare fara licenta , si asta provoaca cauze .
"am returnat un laptop ( dupa 2 zile) cumparat online, iar in mom. de fata a trecut o luna de cand mi se refuza plata acestuia pe motiv ca acesta avea un sistem de operare linux iar eu l-am trimis inapoi cu un windows instalat de mine. Are importanta cu ce sistem de operare returnez laptopul, sau ei sunt obligati sa-mi dea banii inapoi indiferent de motiv?"