avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... produs cumparat defect din altex
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

produs cumparat defect din altex

Buna seara!In urma cu 4 zile (24.08.2018)am cumparat un laptop din magazinul Altex din Ramnicu Valcea!Am instalat windows ul pe el si ce sa vezi...Bateria ma tine maxim 30 de min ,procesorul are probleme ,se misca foarte greu... am fost la ei sa returnez acest laptop si au refuzat!,,Nu se poate returna sau schimba'.Eu imi vreau bani inapoi ca laptopu e praf!Ce pot face in situatia de fata?Astept raspun.
PS:Plata a fost facuta cu cardu !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:30, 28 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza documentelor de achizitie si garantie,sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am returnat un laptop cumparat online si mi se refuza plata novarom novarom am returnat un laptop ( dupa 2 zile) cumparat online, iar in mom. de fata a trecut o luna de cand mi se refuza plata acestuia pe motiv ca acesta avea un sistem ... (vezi toată discuția)
Procedura in cazul unui produs trimis defect altex patrutz67 patrutz67 ce trebuie sa fac in cazul in care am cumparat online de la Altex o instalatie de clima Whirlpool si dupa montare cu firma autorizata in instalatii de ... (vezi toată discuția)
Laptop defect a 3-a oara AlinBucur AlinBucur Buna ziua! Am si eu o intrebare! Am un laptop aflat inca in perioada de garantie(ramas 1 an). In urma cu 3 saptamani mi s-a defectat.Am mers cu el la magazin ... (vezi toată discuția)