avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Laptop defect a 3-a oara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Laptop defect a 3-a oara

Buna ziua!
Am si eu o intrebare! Am un laptop aflat inca in perioada de garantie(ramas 1 an). In urma cu 3 saptamani mi s-a defectat.Am mers cu el la magazin si l-am trimis in service.Mi s-a intors dupa 2 saptamani.Mi s-a comunicat ca s-a schimbat placa de baza. Dupa maixm 30 de ore de functionare laptopul s-a defectat din nou.L-am trimis pentru a doua oara in service, de data aceasta termenul de reparatie a durat doar 5 zile. Din nou s-a schimbat placa de baza. L-am ridicat din magazin Duminica, iar astazi(Marti seara) dupa maxim 6 ore de functionare laptopul cedeaza din nou(prezentand aceleasi probleme).Din punct de vedere legal pot cere inlocuirea intregului produs sau va trebui sa accept din nou toata povestea cu service-ul? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:22, 10 Iunie 2015
Pentru solicitare inlocuire produs este necesar sa obtineti negatie de la service
De regula unitatea care asigura service-ul,foarte greu elibereaza astfel de negatii
Sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului si depuneti copii ale documentului de achizitie si de reparatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service, produs defect, protectia consumatorului roxana2016 roxana2016 Buna Ziua! Am cumparat un laptop acum un an si jumatate de la firma Domo. Laptopul s-a defectat iar Domo a dat faliment. Altex a sustinut in presa ca a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achiziționat un macbook pro 13 m2 de pe platforma ... Palade Stefan Palade Stefan Buna ziua, Am achiziționat un MacBook Pro 13 M2 de pe platforma eMag în iunie 2023, acesta a funcționat foarte bine pana în martie 2024 când nu se mai ... (vezi toată discuția)
Garantie produse asus apateanu apateanu Am achizitionat 7 laptopuri ASUS de la un magazin online al unui furnizor din Germania. Laptopurile sunt acoperite de garantie si pe teritoriul ... (vezi toată discuția)