avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am returnat un laptop cumparat online si mi se refuza ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am returnat un laptop cumparat online si mi se refuza plata

am returnat un laptop ( dupa 2 zile) cumparat online, iar in mom. de fata a trecut o luna de cand mi se refuza plata acestuia pe motiv ca acesta avea un sistem de operare linux iar eu l-am trimis inapoi cu un windows instalat de mine. Are importanta cu ce sistem de operare returnez laptopul, sau ei sunt obligati sa-mi dea banii inapoi indiferent de motiv?
Cel mai recent răspuns: novarom , utilizator 19:18, 17 Iulie 2014
ptr. separatistul si pt ares 3,


Nu este vorba ca magazinul m-a racolat. Conditiile proprii nu le poate stabili fiecare dupa cum vrea el, ci alea sunt stabilite pentru toti comerciantii de reglementari nationale. Eu asa vad un stat civilizat. Nu trebuie sa stau eu sa citesc la fiecare cum si ce pretentie are.
Cat despre produse modificate....sunt la vanzare o multitudine de produse resigilate (este un mare magazin online care revinde asa ceva), cu zgarieturi sau urme de folosinta pe ele, ceea ce ma face sa cred ca se primesc inapoi si in alta stare... nu numai cum afirmati dvs. (si va sfatuiesc si pe dvs sa cumparati de acolo pe viitor, sa nu patiti ca mine).

In plus de asta, dati-mi voie sa va mai intreb ceva, de ce credeti ca n-au zis asa, va trimitem laptopul sa ii instalati inapoi linuxul "X" sau varianta 2, platiti linuxul si-l instalam noi, va costa atat...?!?
Parca prea tineti cu "ursul", domnilor.
Daca si la opc se gandeste asa.....

Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2014
novarom, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani pe licenta software nedorita cipyk cipyk Am citit o stire in care un domn din Franta, care a achizitionat un laptop Asus cu sistem de operare Windows XP preinstalat, a solicitat returnarea banilor pe ... (vezi toată discuția)
Probleme in achizitia a doua laptopuri de pe un magazin on-line Iuliana_V Iuliana_V Miercurea trecuta am achizitionat de la un magazin on-line doua laptopuri Dell Inspiron 7537, Intel Core i7-4510U pana la 3.1 GHz, 15.6″ Full HD Touch ... (vezi toată discuția)
Produs cumparat defect din altex Buna seara!In urma cu 4 zile (24.08.2018)am cumparat un laptop din magazinul Altex din Ramnicu Valcea!Am instalat windows ul pe el si ce sa vezi...Bateria ma ... (vezi toată discuția)