avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt obligata sa fac un procesul verbal de predare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt obligata sa fac un procesul verbal de predare spatiu eu ca si locatar?

Buna. Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am un contract de inchiriere spatiu pe persoana juridica. Pentru ca sunt restante la chirie proprietarul (pers juridica) mi-a trimis o notificare prin care ma anunta ca imi interzice intrarea in spatiu daca nu platesc. Ca sa scap de situatii neplacute m-am mutat. Acum imi cere sa fac un proces verbal de predare spatiu. Acolo am facut renovari, dar cand am inchiriat nu mi-a facut proces-verbal de predare din care sa se vada starea in care era, numai contract. Mai am lucruri acolo. Imi poate interzice sa le iau sub amenintarea ca va chema politia daca nu achit la zi? Sunt obligata sa fac proces-verbal de predare spatiu daca nu mi-a facut si el la inceput? Acum arata foarte bine acest spatiu, l-am renovat.
Cel mai recent răspuns: SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL , Consilier juridic 16:28, 6 Iulie 2010
pentru a concluziona...raspunsul la intrebarea dvs: NU ESTE obligatoriu incheierea unui proces verbal...insa daca sunteti de acord sa-l incheiati, trebuiea mentionate si imbunatatirile aduse.....cat atat.....in rest BAFTA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa fac un procesul verbal de predare spatiu Cristina67 Cristina67 Buna. Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am un contract de inchiriere spatiu pe persoana juridica. Pentru ca sunt restante la chirie proprietarul (pers ... (vezi toată discuția)
Modernizare spatiu inchiriat elenacapricorn elenacapricorn Am inchiriat un spatiu de la o institutie publica si am facut lucrari de modernizare la el.As vrea ca banii care i/am investit in acel spatiu ,pentru ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract inchiriere GALACTION GALACTION SRL a inchiriat spatiul cu toate dotarile necesare ( individualizate / separate ) in baza unui contract de inchiriere inregistrat la ANAF si pe baza unui ... (vezi toată discuția)