avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Impartirea bunurilor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Impartirea bunurilor dupa divort

Buna ziua.
Am divortat de sotie si ma intereseaza cum rezolv problema bunurilor.
In timpul casatoriei am achizitionat doua apartamente, ambele sunt pe numele ambilor soti.
Noi deja ne-am inteles cum sa impartim bunurile din timpul casniciei, e si simplu un apartament eu unul ea.
Cum sa procedam pentru a face actele unul pe numele meu si unul pe numele fostei sotii astfel incat sa nu platim foarte multi bani?
Sper sa ma ajute cineva. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2007
Dorel_S, utilizator
N-am vrut sa-ti trezesc amintiri...
Da' si tu ai fost rau cu "sfatul prost"... Si eu am fost rea ca n-am citit atenta...
Facem pace? =D>
:)
Ok, dar promite-mi ca mu mai zici la nimeni :))
:-$

Iti trimit inceputul si sfarsitul contractului de tranzactie pe mail... Ai grija sa-l faceti foarte clar la mijloc, acolo, unde va cuprinde exact care apartament se duce la cine. K? Sa nu lasati loc de interpretare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort: 2 apartamente.....solutii??? zmija zmija IN TIMPUL CASATORIEI AM CUMPARAT 2 APARTAMENTE IN 2 ORASE DIFERITE...DUPA DIVORT EU M-AM MUTAT IN UNUL DIN APARTAMENTE ,SOTIA IN ALTUL...AM DECIS CA SI PE ... (vezi toată discuția)
Partaj prin tribunal sau notariat? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua, Acum doua zile ceream un sfat cu privire la termenul in care poate judecatoria sa motiveze divortul. Am vazut si multumesc pentru raspuns, ca acest ... (vezi toată discuția)
Tranzactie la partaj andacorina andacorina Buna seara.Va rog am nevoie de un raspuns avizat.Am divortat si am ajuns la partaj cu fostul.Dupa lungi discutii am ajuns la o tranzactie.Eu am imobilul in ... (vezi toată discuția)