avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gravida data in somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gravida data in somaj

buna ziua lucrez la un minimarchet sunt gravida in 3 luni am instiintat firma cu o adeverinta de la medicul de familie ca ulterior dotorita programarilor pt consult sa ma prezint la ginecolog pt a prezenta adeverinta si instintarea legala insa sefa vrea sa ma dea in somaj pt a nu se complica cu mine! daca eu duc adeverinta si instintarea legala si nu o inregistreaza ce as putea sa fac?
va rog un raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:31, 6 Iulie 2010
1. In somaj fiind puteti beneficia de concedii medicale, concediu de maternitate si CCC pana la 2 ani.
2. Certificatele medicale le duceti la AJOFM care le calculeaza si le plateste.
3. Toate aceste concedii suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa terminarea fiecaruia din aceste concedii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc dupa somaj Szegedi Szegedi Buna ziua, Sunt gravida si somera. Adica luna aceasta depun dosarul pentru somaj. Poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie depuse ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Gravida, angajata cu contract de munca pe perioada determinata anda1103 anda1103 buna..situatia mea este urmatoarea: m-am angajat in data de 08 feb 2010 la o firma de transport cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni nestiind ... (vezi toată discuția)
Gravida pe somaj ramona rob ramona rob am intrat pe data de 15.10.2009 in somaj,in urmatoarea luna am ramas insarcinata, intrebare :cum procedez?am fost la medicul de familie, acuma trebe sa ma duc ... (vezi toată discuția)