Actualul angajator nu poate opera cartea de munca, deoarece fostul angajator nu a dus cartea pentru a fi operata inchiderea.
Situatia sta astfel: fostul angajator a trimis cartea de munca prin posta fara nici o alta hartie. Acum ma aflu in situatia in care firma nu mai exista.
Drum de 3 ori la ITM, de primele 2 ori acelasi raspuns. nu gaseste in arhiva decizia de inchidere a contractului. Ultimul raspuns sa caut adresa de pe plic, lucru total neinteresant ca in acea adresa functioneaza altceva si sa astept sa vorbeasca cu a ei sefa.
Depuneti o cerere adresata Inspectorului Sef al ITM-ului prin care solicitati inchiderea carnetului de munca cu data ultimului stat depus de catre fostul angajator la ITM.
Carnet de munca
covi
In perioada 1997-2009 am lucrat la o firma ca functionar administrativ,in 2001 am terminat facultatea si am fost trecut pe functii cu studii superioare, fara ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
mioarapetre
in perioada oct 2008-dec 2009 am lucrat ca si agent comercial la o firma de distributie in Bucuresti. La incetarea activitatii am solicitat cartea de munca si ... (vezi toată discuția)