avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot anula o sentinta de divort care nu e inca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot anula o sentinta de divort care nu e inca definitiva si irevocabila?

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspun:se mai poate anula o sentinta care a fost pronuntata in ian.2010 dar care nu are inca stampila de definitiv si irevocabil?
mai exact,m-am impact cu sotul(fostul)si de cand ne-a sosit acasa hotararea de divort (aprilie) si pana in prezent nu am fost sa o legalizam.se mai poate face ceva,sa anulam acea hotarare de de sfacere a casatoriei?avem si o minora..careia i-au gresit numele in hotararea judecatoreasca..
Multumesc mult!
Daca tot sunteti in bune relatii de ce nu mergeti impreuna (tatal si mama) pentru a exprima acordul cu privire la eliberarea pasaportului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare erori materiale sentinta divort inainte de nunta. posibil dezastru! SDC SDC Buna ziua, va rog foarte mult sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Este vorba despre o cerere de indreptare a erorilor materiale dintr-o sentinta de ... (vezi toată discuția)
Mentionare definitiv si irevocabil misros misros Buna ziua! La sfarsitul lunii aprilie am inaintat o cerere pentru a corecta o eroare materiala (in sentinta de divort a fost gresita numele copilului). Am ... (vezi toată discuția)
Gresire nume in sentinta raluk_s raluk_s buna ziua in sentinta pe care am primito dupa divort, s-a gresit la numele minorului. ce este de facut?:( (vezi toată discuția)