buna ziua.daca am comis un furt in supermarket real si mi s-a intocmit dosar penal ce mi se poate intampla?mi-e foarte frica, sa nu mi apara ceva la cazier, ca nu mai ma pot angaja!va rog mult sa imi raspunde-ti.sunt disperata
Avand in vedere situatia relatata,ca prejudicul relativ mic a fost acoperit,in functie si de atitudinea dvs sincera,in cursul cercetarilor,fata de faptul ca nu aveti antecedente penale exista doua posibilitati,prima,cea de a vi se aplica o amenda administrativa a procurorului si una ceva mai indepartata ,de a vi se aplica o sanctiune minima cu suspendarea executarii.
Daca vi se aplica o sanctiune administrativa a procurorului,amenda nu va figura in cazierul judiciar,dar va aparea in fisa operativa,care va fi avuta in vedere la o eventuala angajare in justitite sau in sistemul de siguranta nationala
Un sigur sfat,imi permit:
Mai multa maturitate si tineti mainile in buzunare
Dat fiind numarul mare de cazuri/cauze,va dura destul de timp pana se va solutiona acest dosar,poate dura pana la 1 an in functie de problemele politiei si parchetului
Furt din magazin :(
Turby
Aproximativ acum o luna, am furat dintr`un magazin niste tampenii si am fost prins. A venit politia si mi`au luat declaratii in urma carora am primit o citatie ... (vezi toată discuția)