avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... help
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

help

ce fac daca fostul sot nu plateste pensia alimentara nici dupa ce i-au transmis de la politie (dupa declaratia mea de acum 4 lun) contul meu de BCR ca sa nu aiba motiv ca nu ma gaseste postasul acasa?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 18:43, 6 Iulie 2010
Formulati plangere penala pentru abandon de familie daca in termen de doua luni consecutive nu va plateste pensia de intretinere.
av.M.Hornea
Mai exista posibilitatea executarii silite, insa trebuie sa fie angajat cu forme legale sau sa fie proprietarul unui imobil sau sa fie titularul unui cont bancar cu lichiditati.Are ceva din toate acestea?
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara restanta S.Cristina S.Cristina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: In aprilie 2008 am inaintat cererea de divort, avand si doi copii minori. In Iunie 2009 s-a ... (vezi toată discuția)
Nu plateste pensia alimentara ADANNA ADANNA Buna ziua! Suntem divortati din aprilie. Sentinta a sosit in iunie, iar in iulie am facut-o definitiva si irevocabila. El a parasit domiciuliul din mai ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara debest70 debest70 ce se intampla daca nu platesti o luna pensie alimentara? noile reglementari 2011 [quot]:(( (vezi toată discuția)