avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatoria blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatoria blocului

am nevoie de un sfat in legatura cu uscatoria blocului ,inainte in blocul in care stau eu a stat soacra mea ea si-a dat acordul pentru ca unul din vecini sa ...cumpere cred uscatoria blocului ,eu ,care acum locuiesc in locul ei, nu sunt de acord ,mai pot face ceva in legatura cu asta ? sau daca a cumparat-o....nu mai am ce face...
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:16, 7 Iulie 2010
vanzarea nu putea fi facuta decat cu acordul asociatiei de proprietari si/sau al tuturor proprietarilor care detin in indiviziune spatiul respectiv. Daca acordul nu a fost obtinut sau vanzarea nu a fost realizata puteti stabili, in aceleasi conditii, orice destinatie doriti pentru spatiul respectiv inclusiv inchirierea sau vanzarea. Daca vanzarea a fost deja efectuata practic nu mai aveti ce face.
Puteti sa solicitati presedintelui asociatiei sa va spuna ce statut juridic are uscatoria...si apoi, in cazul in care doriti sa o folositi sa cereti actul de vanzare-cumparare celui care isi zice proprietarul uscatoriei.
In mod normal ar fi trebuit sa aveti la contractul apartamentului Dv. o anexa prin care se vindea partea de cota-parte indiviza a soacrei Dv. in acea uscatorie catre respectivul cumparator.
Altfel vanzarea nu este definitiva si puteti pretinde sa o folositi.

Este posibil ca uscatoria sa nu fi fost vanduta, ci numai inchiriata. Si atunci vedeti in ce conditii......

Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea uscatoriei ??? zoldisti zoldisti Buna. Poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii in acest caz? Doresc achizitionarea uscatoriei din scara blocului, si din 20 de apartamente 1 singur ... (vezi toată discuția)
Uscatorul de la bloc violetasaramet violetasaramet Stau la parter si langa mine este uscatoria care nu se foloseste ca uscator ci ca magazie de cateva apartamente. Blocul are 19 apartamente iar proprietarii de ... (vezi toată discuția)