avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LICHIDAREA LA ZI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LICHIDAREA LA ZI

MI-AM CERUT LICHIDAREA LA ZI INCEPAND CU DATA DE 01.07.2010 SI TREBUIA SA MA ANGAJEZ IN ALTA PARTE DIN DATA DE 02.07.2010 DAR NU AM PRIMIT DECIZIA DE LICHIDARE . AS VREA SA STIU CARE ESTE TERMENUL LEGAL PENTRU PRIMIREA DECIZIEI DE LICHIDARE DIN PARTEA ANGAJATORULUI. AM VORBIT CU CEI DE LA PERSONAL SI MI-AU SPUS CA EI MERG ODATA PE SAPTAMANA LA ITM SI ATUNCI DACA AU TIMP.
AS VREA SA STIU PENTRU CA EXISTA POSIBILITATEA SA PIERD MUOL LOC DE MUNCA SI ATUNCI AS DORI SA INTENTEZ PROCES FIRMEI LA CARE AM LUCRAT.
VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNSURI CAT MAI EXACTE. EVENTUAL DACA ESTE VREUN AVOCAT CARE MA POATE AJUTA I-AS FI RECUNOSCATOR.
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 08:01, 7 Iulie 2010
Daca inchiderea CIM s-a aprobat cu 01.07.2010 nu va fie teama , puteti incepe linistit noul job, n-ar fi bine daca dvs. nu ati executat preavizul sau fostul angajator nu a fost de acord cu 01.17.2010
Una e sa cereti lichidarea si alta e sa fie si angajatorul de acord cu data la care doriti dvs.Daca v-a incetat .CM cu acordul partilor incepand cu 01.07.2010 ar trebui sa fi intrat deja in posesia deciziei de incetare.Daca va spus ca trebuie sa stati in preaviz si nu ati stat atunci o sa va inceteze CM disciplinar pt absente nemotivate si va dura mai mult pana o sa va inceteze CM.Termenul de inregistrare al deciziilor este de 5 zile .Contractul de munca trebuie transmis online la ITM cel tarziu cu o zi inainte de a incepe lucru iar la ITM se poate inreg.in 20 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 absente nemotivate - desfacere c.i.m. andrei_coma andrei_coma Un amic a lipsit de la locul de munca deoarece a intervenit ceva urgent si a trebuit sa plece lipsind nemotivat 3 zile. Nu a anuntat pe nimeni pt ca era nou ... (vezi toată discuția)
Concedierea pentru absente nemotivate ank2010 ank2010 buna ziua am si o intrebare atunci cand esti concediat pentru absente nemotivate ti se da sa semnezi o decizie cu acordul ambelor parti ca de maine numai vii ... (vezi toată discuția)
Nu acepta incetarea contractului de munca cu acordul partilor nosq2 nosq2 Buna seara! Am o mare problema cu angajator de fata, am vorbit de vinerea trecuta ca nu mai pot sa lucrez la ei decat pana in data de 11.11 adica vinerea ... (vezi toată discuția)