avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere spatiu pt. Asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere spatiu pt. Asociatia de proprietari

Am urmatoarea nelamurire:
O camera situata la parterul unui bloc ca sa poata fi inchiriata de Asociatia de proprietari pentru sediu, legal cu contract de inchiriere si chiria stabilita, Asociatia trebuie sa obtina acordul tuturor proprietarilor din bloc (19 apartamente, bloc cu 4 nivele) sau doar acordul majoritatii ?, am obtinut pana acum acordul a 15 apartamente.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:34, 14 Iulie 2010
buna ziua
as dorisi eu o lamurire la o problema cu aceeasi camera(fost uscator)
cand m-am mutat eu in bloc (2003)aministatia se afla intr-o mica incapere de la parter(1,5/2m),iar uscatoria (prevazuta si cu ghiuveta)era o incapere de 3,5/4,5m, era folosita de cei de la parter si administrator(et 5).
in 2005,cu acordul locatarilor,banuiesc,s-a facut rocada intre utilitatea camerelor.toate bune si frumoase,pana cand apar 2 lazi frigorifice,apoi o canapea,apoi un televizor si uite asa din cam de administratie s-a ajuns la o camera in plus pentru administrator.cand ii cerem actele zice ca nu avem voie sa le vedem,toti locatarii sunt nemultumiti ca se consuma curent in acea cam pt uzul administratorului .ce putem face?
Sa cereti conducerii asociatiei Dv., comitet, presedintele asociatiei, sa repuna in regula utilizarea celor doua spatii comune tuturor.
In camera mica sa ramana administratia si in uscatorie sa fie uscatorie....sau administratorul care, inteleg, foloseste acel spatiu, sa faca contract de inchiriere si sa plateasca chirie care se varsa in fondul de reparatii.
Sau lasati acolo sediul asociatiei, daca tot este un spatiu adecvat si angajati-va alt administrator. Actualul va trebui sa paraseasca acel spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu uscatorie o_l o_l am incercat sa scriu un mesaj si vad ca nu mi-a reusit scuze voiam sa spun ca de putin timp sediul asociatiei s-a mutat intr-o uscatorie de la o scara ce ... (vezi toată discuția)
Spațiul comun și asociația de proprietari Ramona Ioana B Ramona Ioana B As avea o întrebare in legatura cu uscătorul ce este situat la parterul blocului. Menționez ca eu stau la parter, iar acel uscătorul este singurul din ... (vezi toată discuția)
Uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? daneza_eu daneza_eu uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa ... (vezi toată discuția)