avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa indemnizatia pentru cresterea copilului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani

In septembrie fetita face 2 ani si ar fi trebuit sa ma intorc la lucru,insa patronul nu mai are nevoie de prestatiile mele datorita faptului ca a angajat o alta persoana de cateva luni(de pasti)
Rugamintea mea este daca ma poate lamurii cineva daca are obligatia sa ma trimita in somaj si cat este somajul si cat timp voi beneficia de ea 9 lun sau un an? sau cum va fi?ca eu nu i-mi voi scrie demisia
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nemes , utilizator 16:58, 8 Iulie 2010
1. Aproximativ, ar fi cam asa:
- 75% din 600 lei = 450 lei
- 3% din 600 = 18 lei
Total = 468 lei
Daca scadem 15% = 398 lei
2. Aceste calcule le-am facut fara sa am adeverinta cu salariile pe cele 12luni.
3. Calculul indemnizatiei va fi facut de AJOFM, nu trebuie sa-l faceti dvs.
Multumesc mult.Avand in vedere ca nu prea se poate gasi loc de munca si acolo nu ma pot intoarce si asta va fi mai mul decat nimic:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este suma neagu georgeta neagu georgeta cat iau somaj daca salariul anainte de crestere copil era de 945 ron iar dup aceia 2 ani 6mil plus alocatia 2 mil total 8.cat voi lua somaj.multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj dupa ccc mariana cioaca mariana cioaca In prezent sunt in ccc pana la data de 22.09.2010. Ma voi intoarce la serviciu insa in termen de 1 luna postul meu va fi restructurat.Voi primi ajutor de somaj ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia somaj virgi6nia virgi6nia care este cuantumul indemnizatiei de somaj la o vechime de 24 de ani si la salariu minim pe economie pe cartea de munca ? care este perioada in care ... (vezi toată discuția)