Buna ziua,,,
o asociatie de dezvoltare intercomunitara isi poate infiinta un punct de lucru?
ce acte trebuiesc?
din lege reiese ca nu doar sucursale sau filiale, in schimb am vb la judecatoria sect 3 si mi-a comunicat ca se mai poate.
Dar daca acest "punct de lucru" , sau mai bine zis sucursala se deschide in alta localitate si nu va avea angajati...mai trebuie inregistrata la Administratia financiara ? Unde mai exact ? Unde asociatia are sediul principal, sau unde va exista acel punct de lucru? Multumesc !
Se poate deschide punct de lucru, personal am facut asa ceva.
Este nevoie de hotararea adunarii generale a asociatiei ... la care se va anexa contract inchiriere/comodat, titlul de proprietate, imputernicire, un CD cu hotararea, taxa judiciara de timbru 19 lei si timbre judiciare de 0.30 lei.
Actele se depuna la Judecatoria unde isi are sediul asociatia.
Am inteles. Deci trebuie Hotararea adunarii generale, si nu a Consiliului Director.
La Administratia financiara nu se declara sau inregistreaza acest punct de lucru? Este posibil totusi ca punctul de lucru al asociatiei sa aiba un angajat .. Daca da, banuiesc ca se declara la Administratia Financiara unde asociatia isi are sediul .
Verifica si ce scrie in statut si in actul constitutiv referitor la infiintarea punctului de lucru.
Trebuie sa mergi si la administratie insa nu stiu acum sa-ti spun exacyt actele de care ai nevoie, in principiu actele asociatie si incheierea judecatorului delegat cu privire la infiintarea punctului de lucru.
"Consiliul Director poate înfiinta comitete speciale sau grupuri specializate de sector.
Îndatorirea grupurilor specializate este aceea de a efectua cercetari, de a efectua studii si de a acorda, la cerere, sprijinul sau Consiliului Director."
In rest nimic despre puncte de lucru. Sper sa se poata totusi.