avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACORDUL VECINILOR PENTRU CONSTRUCTIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACORDUL VECINILOR PENTRU CONSTRUCTIE

SUNT DIN ARAD, SUNT PROPRIETARA UNUI APARTAMENT INTR-O CASA CU 4 APARTAMENTE. DORESC SÃ FAC O EXTINDERE DE 40 m2, COTA MEA FIIND DE 235 m2 SI VECINII NU VOR SA-MI SEMNEZE ACORDUL LA NOTAR. CE POT SA FAC?
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 17:46, 7 Iulie 2010
puteti sa-i actionati in instanta pentru si in masura in care puteti dovedi abuzul de drept...insa personal nu cred ca veti avea sanse deoarece va extindeti si pe cota lor din spatiul comun(sper ca am inteles bine)...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare pod bloc Ing3ras86 Ing3ras86 Buna ziua Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 4 etaje. Acoperisul acestui bloc dispune de un pod. Accesul la pod se face printr-o usa din scara ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Peterfi Peterfi Buna ziua ! Sunt locatar intr-un bloc cu apartamente proprietate personala la etajul 1, construit si dobandit in anul 1981. Vecinul meu de la parter in ... (vezi toată discuția)
Extindere suprafata apartament cristina.s2011 cristina.s2011 Datorita arhitecturii blocului, in fata usii de la apartament exista un spatiu aferent casei scarilor (cca 1x5 m), ce nu este utilizat de nimeni altineva in ... (vezi toată discuția)