avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... TVA-Contract de leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

TVA-Contract de leasing

Buna ziua!

am incheiat un contract de leasing in urma cu 2 ani, contract ce este inca in derulare. Odata cu modificarea cotei TVA, ma intreb daca firma de leasing va emite facturile utilizand aceasta cota de 24%...dupa parerea mea o astfel de masura din partea lor nu ar fi legala, deoarece contractul contine un scadentar, in elaborarea caruia a fost utilizata cota de 19%. Cata vreme nu am incheiat un act aditional pentru a modifica acest aspect privind cota TVA, cred ca ei nu au dreptul de a factura cu 24%.

Ce parare aveti?
Cel mai recent răspuns: Alina_Bog , utilizator 14:51, 7 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 24% contract leasing auto gabiistancu gabiistancu Buna ziua, as dori sa va intreb daca acum, cu marirea tva-ului de la 19% la 24 %, pentru un contract de leasing auto in derulare, la facturarea lunara, mi ... (vezi toată discuția)
Leasing jonyyo jonyyo Sunt fericitul titular al unui contract de leasing.(multumesc) In luna oct 2010 isi dau ei sema sa imi factureze o diferenta de tva de la 19 la 24 de procente ... (vezi toată discuția)
Regularizare tva la factura de leasing lunara si valoare reziduala stefan-neagu stefan-neagu Buna ziua, Acum 4 ani am incheiat un contract de leasing cu Porsche Leasing pentru achizitia unui automobil. Pana la rata 46 inclusiv facturarea s-a facut in ... (vezi toată discuția)