avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SESIZARE ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SESIZARE ITM

In cazul in care, din omisiune, nu s-a intocmit act aditional la un contract de munca si a fost sesizat ITM ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 7 Iulie 2010
Salariatul nu pateste nimic ... firma va fi obligata la incheierea si depunerea acelui act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca am act aditional la contractul de munca? popescu_roxana2 popescu_roxana2 Buna ziua, Am o mare problema, mi-am dat demisia de la firma unde lucrez si am aflat de la ei ca as avea si un act aditional la contractul de munca (despre ... (vezi toată discuția)
Contract semnat in alb sclipicel sclipicel Buna ziua, in 2008 am fost pacalit de angajator sa semnez un contract in alb ..(pretextu fiild ca nu a avut timp sa-l completeze si am sa-l primesc in ziua ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca holbanmarianaclaudia@yahoo.com holbanmarianaclaudia@yahoo.com Sunt salariat si m-i sa modificat contractul de munca din norma intrega in sfert de norma fara sa fiu instiintat s-au sa semnez vre-un alt contract s-au act ... (vezi toată discuția)