avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general regularizare tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

regularizare tva

ajutati-ma cu un sfat;o ruda a avut o societate si era inregistrata ca platitor de tva,si-a inchis sociatatea in martie 2008,in ianuarie 2010 si-a deschis un IF(neplatitor de tva),problema esta ca nu i s-au schimbat datele de inregistrare apare adelasi CUI fara RO in fata si in loc de J are F ,casa de marcat nu i-au refiscalizato din motivul ca are datorii la fisc (tva de plata) deci in continuare isi tine contabilitatea ca platitor de tva.ce poare sa faca in acest caz?
inca un aspect;are un stoc faptic de 7000,00 ron iar scriptic de 28000,00 ron.cum se poate regulariza acest stoc din pdv contabil?astept raspunsuri.o seara placuta tuturor.
Cel mai recent răspuns: oprea_rodica68 , utilizator 20:57, 7 Iulie 2010
normal ca apare acelasi CUI fara RO, pentru ca nu mai e inregistrata ca platitor de tva, e alt regim, daca nu e inregistrata in scopuri de TVA cum isi tine contabilitatea ca platitor de TVA? e societatea noua nu s-au transferat datele de pe societatea inchisa sau suspendata, sau cum s-a procedat?
deci cei de fisc i-au zis ca atat timp cat pe casa de marcat apare tva merge

ca platitor de tva deoarece cum am scris avea de platit o restanta la fisc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

minusuri constatate la inventariere stocuri marfa CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 s-a inventariat stocul de marfa al magazinului si s-a constatat minus. Avand in vedere ca in magazin a vandut doar patroana nu se pot imputa ... (vezi toată discuția)
Raporturi zilnice scoase sporadic liliigretz liliigretz Buna ziua, Un magazin satesc(SRL, microintreprindere, neplatitor de TVA) unde vanzatorul e si administrator, nu emite bonuri fiscale doar din cand in ... (vezi toată discuția)
Stocuri balanta versus realitate ana & maria ana & maria stocuri in balanta neconforme cu realitatea! am facut inventarul si am diferenta mare intre sodul din balanta si realitatea inventariata, ce sa fac? (vezi toată discuția)