avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plati catre stat la srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plati catre stat la srl

Buna ziua,
vreau sa imi deschid o firma si m-ar interesa sa stiu care sunt darile la stat pe luna.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina_adriana_83 , utilizator 20:38, 7 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, srl sau microintreprindere? ramonnna ramonnna Vreau sa-mi deschid firma sa pot lucra ca taximetrist, dar nu stiu care mi s-ar potrivi. Castig in jur de 2000 de lei pe luna din taxi la Uber. Din banii astia ... (vezi toată discuția)
Daca se poate sa trec din cfs cum sunt acum in somaj valeriu33 valeriu33 buna seara tuturor,multumesc anticipat,sunteti de milioane oferind informatii pretioase nevoiasilor:( cum sunt eu de exemplu, poveste incepe din vara trecuta ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii laviniar laviniar Buna ziua, M-ar interesa ce se intampla cu o firma cu datorii la stat care nu isi mai plateste datoriile respective? Administratorul firmei ramane ... (vezi toată discuția)