avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cerere anulata ca nelegal timbrata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cerere anulata ca nelegal timbrata

Buna,

Am depus o somatie pe 119/2007 ordonanta de plata, am timbrat-o 39 + 0,30 lei si mi-a anulat-o ca nelegal timbrata? (asta in ideea ca am mai depus astfel de cereri, exact la fel, care s-au judecat la alte complete si alea s-au solutionat)

Ce pot sa fac in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: marinelapolescu , utilizator 21:29, 7 Iulie 2010
mai inaintati o data actiunea, fiti prezent in sala, iar daca judecatorul (poate de data asta nu e acelasi) va pune in vedere sa completati taxa de timbru, comentati pe marginea textului de lege si apoi, eventual, completati dupa voia judecatorului (desi nu este "legal"
va puteti judeca pe dreptul comun.
cum sa mai inaintez odata actiunea? nu vreau sa mai platesc odata taxa...si nu inteleg de ce mi-a anulat-o. asta pot afla din hotararea de la dosar, nu? trebuie sa-si fi motivat cumva de ce o considera nelegal timbrata. nu asa cum am spus mai sus se timbreaza cererile pe oug 119/2007?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de plata 119/2007 fany22 fany22 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum se timbreaza o actiune pe oug 119/2007? 39 lei + 0,30 lei? fiindca le-am timbrat pe toate asa, si unele se admit, ... (vezi toată discuția)
Actiune timbrata insuficient marinelapolescu marinelapolescu Buna, Ce se intampla daca am depus o somatie (og.119/2007) am timbrat 39 lei + 0.30 lei...si mi-au trimis in citatie mentiunea ca mai trebuie achitat 5,7 ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru aleius aleius Buna ziua, trebuie sa depun un dosar pt. recuperarea unei creante.Cat este taxa de timbru?In ianuarie am depus alt dosar si am platit 39 lei.S-a ... (vezi toată discuția)