avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel neinregistrat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel neinregistrat

Buna ziua,

Este posibil ca dupa emiterea unei hotarari definitive sa se mai revina asupra ei? Persoana in cauza care a primit definitiva are apel inregistrat la arhiva, insa nu s-a judecat si probabil dintr-o eroare s-a emis definitiva. Se mai poate face ceva in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Iloredana , utilizator 14:21, 8 Iulie 2010
cred ca vorbiti despre recurs si este firesc si legal.
Nu am inteles exact ce este firesc si legal. Si nu stiu exact daca se numeste recurs sau apel, e prima data cand se incearca schimbarea hotararii judecatoresti dupa pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta mototo mototo Va supun atentiei urmatoarea situatie : - tribunalul pronunta o sentinta pe contencios administrativ - comunicare informatiii de interes ... (vezi toată discuția)
Definitiv sau irevocabil? andre_1973 andre_1973 Buna seara ! Ma confrunt cu o problema si nu inteleg anumiti termeni. Intr-un proces comercial in care instanta de apel este Curtea de Apel, sentinta ... (vezi toată discuția)
Pot solicita punerea in aplicare a hotararii judecatoresti pronuntate de prima instanta? gheldiu stelian gheldiu stelian sant persoana indreptatita pe baza legii 10/2001 sa primesc despagubiri pentru imobil ce nu mai poate fi restituit in natura . intrucat a.n.r.p. si c.c.s.d. ... (vezi toată discuția)