avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general soldul la casa prea mare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

soldul la casa prea mare

am preluat contabilitatea unei firme si am avut un soc cu privire la soldul din casa pt ca acesta are cate sute si nu prea stiu cum sa impart banii pentru a mai diminua suma pentru ca nu am mai avut asa o problema .
daca mi-ati putea da un sfat va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:33, 8 Iulie 2010
Va recomand sa depuneti excedentul (platilor curente) in cont bancar.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate popri fondul de rulment, de reparatii sau cel cu destinatie speciala ? Robert58 Robert58 Buna ziua ! Datorita a 2 mari datorinci, un furnizor de agent termic s-a indreptat impotriva asociatiei cu care desigur avea incheiat contract de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș avea nevoie de sfatul dvs referitor la următoarea ... ADRS74 ADRS74 Bună ziua! Aș avea nevoie de sfatul dvs referitor la următoarea problemă: în urmă cu 3 ani, din contul de economii deschis la Banca Transilvania mi-au ... (vezi toată discuția)
Legea spalarii banilor ioanaclucer ioanaclucer Buna ziua , stie cineva ce obligatii au persoanele juridice referitor la legea prevenirii spalarii banilor ??? Multumesc (vezi toată discuția)