avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizite minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizite minori

buna ziua,
instanta a stabilit programul de vizita pentru cei doi copii minori (8 ani si 1 an )copii.tatal lor este mai mult plecat , lucrand in strainatate.ma poate obliga legea sa incredintez copiii in timpul programului de vizita bunicilor din partea tatalui?multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 13:47, 8 Iulie 2010
Legea nu va poate obliga sa incredintati/lasati in grija bunicilor pe cei doi minori in timpul programului de vizita stabilit pentru tata.;)
Daca in dispozitivul sentintei se arata ca tatal va putea duce minorii la domiciliul sau... si mai ales , daca acesta locuieste cu parintii sai (bunicii copiilor), iar el nu este in tara , puteti sa ii lasati sa-i duca bunicii la plimbare sau la domiciliul lor. Copiii nu trebuie indepartati nici de bunicii paterni.. Puteti chiar dvs sa-i duceti sau sa-i insotiti..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la o intelegere notariala Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,daca sunteti amabili as dori un sfat:Acum 2 luni am incheiat la notar divortul si partajul dupa o casatorie de 9 ani.La notar copiii(un baiat de 6 ... (vezi toată discuția)
Program vizita zitus zitus as mai avea nevoie de putin ajutor:) :D am divortat, custodia copiilor am primit o, tatal copiilor nu se intereseaza de ei deloc, dar parintii lui, tot ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala Martonze Martonze Buna ziua, Am unele nelamuriri privind ancheta sociala pentru gazduirea minorului in timpul programului de vizita minor. 1.Parintele care cere programul de ... (vezi toată discuția)