Cu ocazia aplicarii OG.50/2010 m-am dus sa ma interesez de schimbarile aduse (contract ipotecar cu dobanda variabila ), mi s-a inmanat 2 modele de act aditional (conditii speciale de creditare respectiv conditii generale de creditare)
Cu nedumerire constat ca au bagat noi restrictii (suma minima ce poate rambursa anticipat 500 euro) care nu era cuprins in contract, comision de administrare care va fi platit lunar odata cu rambursarea ratelor de credit dand o formula de calcul..cum se calculeaza...deasemenea nu era in contract...
E corect asa? Nu atata ar tb sa faca sa-mi comunice de acum incolo cum se calculeaza dobanda (pana acum era un mister) si ca s-a sters comisionul de rambursare anticipata de 2.5% ce plateam pana acum.
Batalia este simpla daca nu o duceti singur. Adresati-va Comisariatului judeteann pt protectia consumatorilor din judetul dumneavoastra. O puteti face si pe mail, la reclamatii.judet@opc.ro (unde "judet" este numele judetului dvs.), dar trebuie sa atasati copie dupa actele aditionale puse la dispozitie si contractul dvs. Daca nu v-au dat actele, atasati doar contractul si explicati cu amanuntul speta.