Buna ziua! Am si eu o intrebare de pus:in lunile ianuarie,noiembrie si decembrie 2009 am fost angajata cu contract de prestari servicii la o firma.(in afara de jobul meu oficial).In contract se specifica faptul ca firma respectiva imi va retine o cota de 16% din salariu, drept impozit la stat.Am depus declaratia 200,insotita si de fisa fiscala eliberata de angajator,de unde reiese ca mi-a fost retinut impozitul in valoare de 16% dar in decizia de impunere anuala care mi-a sosit,scrie la rubrica:venit net anual impozabil datorat,exact aceeasi suma pe care mi-au retinut-o din salariu cei de la firma.Nu inteleg...Mai platesc inca o data impozitul pe salariu?si de ce imi apare aceiasi suma si pt plata anticipata? multumesc
in decizia de impunere finala este de fapt suma de impozit datorata,daca scrie aceeasi suma retinuta ca si plata anticipata , ca atata a fost scris in declaratia 200 , dar impozitul s-a platit ca plata anticipata , nu il mai platiti inca odata , nu aveti suma dublata in decizie nu?
Declaratia 220
LauraE
Buna ziua
Am o intreprindere individuala din iunie 2011. Am depus declaratia 220 privind venitul estimativ imediat dupa infiintare, am primit decizia de ... (vezi toată discuția)