avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea pentru necorespundere profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea pentru necorespundere profesionala

buna ziua,

va rog frumos sa-mi spuneti: exista vreun ghid in care se gasesc exemple concrete de completare in cartile de munca?
am intampinat de curand situatia de a nu sti sa completez intr-un carnet de munca urmatoarea situatie: un angajat este concediat pentru necorespundere profesionala. isi da in judecata angajatorul; castiga procesul; se anuleaza decizia de concediere si angajatul reia activitatea in aceleasi conditii de dinaintea procesului.
cum ar fi trebuit completat carnetul de munca?

astept raspunsul dvs.

va multumesc,
mirela andronache
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 8 Iulie 2010
Se va scrie : " anulat decizia nr. .... de desfacere a contractului de munca de la poziţia nr. ..... si reintegrat in functie " ....... temeiul fiind hotararea judecatoreasca sau decizia de reincadrare emisa in baza hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in cartea de munca anonim anonim Vezi prevederile Ordinului nr. 136/1976 de aprobare a metodologiei de intocmire a carnetului de munca: - pct. 4: "Daca o persoana nu a activat din cauza ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea unui salariat concediat nelegal corinaolaneanu corinaolaneanu Cum se face scriptic reintegrarea unui salariat care are decizie de repunere in functie, plata salarii... Mentionez ca suntem personal bugetar contractual. Se ... (vezi toată discuția)
Carti de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna seara, Maine am control de la ITM si vreau sa stiu daca in urma deciziei de concediere trebuia operat in cartea de munca desi am castigat procesul pe ... (vezi toată discuția)