avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... conditii coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

conditii coasigurat

sotul meu poate indeplinii calitatea de coasigurat daca are adeverinta de la administratia financiara ca nu realizeaza nici un venit , dar detine o suprafata de teren arabil mai mare de 10.000 mp?
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 15:10, 9 Iulie 2010
art. 56
(7) Nu sunt considerate persoane aflate în întretinere:
a) persoanele fizice care detin terenuri agricole si silvice în suprafata de peste 10.000 mp în zonele colinare si de ses si de peste 20.000 mp în zonele montane;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare deducere suplimentara STELMAR STELMAR Buna ziua, Va rog foarte mult sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Un salariat are impreuna cu sotia sa un teren agricol in zona montana in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu coasigurat daca detin un teren? ladyana ladyana Buna ziua, Detin teren , dar acesta nu este lucrat...e parloaga...Pot sa fiu coasigurata?nu am nici un venit... Multumesc.. (vezi toată discuția)
Coasigurat - poate sau nu poate avea venituri? site cu info din ... mihaeruzza mihaeruzza Coasigurat - poate sau NU poate avea venituri? Site cu info din 2023: O declaratie pe propria raspundere a viitorului coasigurat din care sa rezulte ca nu ... (vezi toată discuția)