In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e mic:D) si m-a acuzat ca i-as si avariat masina ,distrugandu-i un far.am incercat sa prt o discutie cu el,sa-l fac sa inteleaga ca nu eu i-am lovit masina dar nimic.i-am sugerat sa se uite dupa zgaraieturi la masina mea,sa poata sa-mi demonstreze ca intradevar eu sunt cea vinovata.nu a gasit nimic,dar tot a insistat si in urma cu 2 zile am primit o citatie de la politie sa ma prezint la sediu.maine trebuie sa ma duc si mi se pare o mare tampenie sa acuzi pe cineva doar pt ca ai avut un conflict in trafic.
mentionez ca eu conduceam un matiz iar el un iveco....logic ar fi daca l-am lovit sa am macar o zgaraietura .
Chiar nu mai inteleg nimic. Oglinda dvs. e mai tare ca farul lui? Aveti oglinda noua? Tot cu oglinda i-ati zgariat masina ?
Oricum, pana maine nu e mult, veti vedea acolo ce se intampla.. poate a fost nervos, dupa cearta aia..
MI-am amintin de o fabula de cand eram eleva.. Elefantul si maimutica , aici IVECO si Matizul.. e o diferenta.. nu ??:)
:).....da...furnica si elefantul:)
nu i-am zgariat masina,doar i-am spart farul( asa declara el)....si totusi eu nu-mi pot explica cum a ajuns oglinda mea pana la farul lui:)
cu oglinda unui autoturism nu se poate sparge un far de la alta masina, de ce? simplu, oglinyile sunt construite sa se dea peste cap sau sa se plieze la trecerea prea aproape de on obstacol. Acel obstacol poate fi un om si ca sa nu fie antrenat de autoturism, oglinda cedeaza relativ usor. Lasati-l sa spuna ce vrea, mergeti la politie si declarati ca nu ati intrat in coliziune cu acel autovehicul, daca vi se cere asigurarea dati-i-o dar anuntati asiguratorul ca se incearca o frauda. Asiguratorii au expertii lor si inspectorii lor de daune care nu-i vor acorda despagubirea.
Corect sfatul lui @Qubik . oricum dubioasa chestie... Dupa ce mergeti la politie sa ne tineti la curent,, poate nu e decat un balon de sapun pana la urma