avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... DOSAR ANRP TEREN INTRAVILAN
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

DOSAR ANRP TEREN INTRAVILAN

AM UN DOSAR(FARA NUMAR LA ANRP INTRUCIT SUSTIN CA ESTE INCOMPLET) PENTRU DESPAGUBIRI TEREN INTRAVILAN 800MP,INTR-O COMUNA DIN JUD.ILFOV,CONFORM HOTARARII NR.269 DIN 19 IUNIE 2002 A COMISIEI JUDETENE ILFOV,PENTRU STABILIREA DREPTULUI DE PROPRIETATE ASUPRA TERENURILOR.MENTIONEZ CA DIN 2002 AM FACUT NENUMARATE DEMERSURI LA PRIMARIA DIN LOCALIATE,PREFECTURA ILFOV , ANRP,AVOCATUL POPORULUI,GUVERNUL SI PRESEDENTIA ROMANIEI,PANA AU COMPLETAT ACEST DOSAR,DAR DE 3 ANI,ANRP,CU REA INTENTIE, PLIMBA DOSARUL INTRE EI SI PREFECTURA ILFOV,MAI CER CATE O HARTIE(PE CARE TOT EI O SCOT DIN DOSAR,LA UN INTERVAL DE 6 LUNI).ULTIMA INFORMATIE DESPRE DOSAR O AM DE LA ANRP,DINTR-O ADRESA DIN LUNA FEBRUARIE 2010,IN CARE I-MI COMUNICA FARA ALTE DETALII CA AU RETURNAT DOSARUL LA PREFECVRURA ILFOV PENTRU COMPLETAREA DOSARULUI CU ACTELE LISA(NU PRECIZEAZA CE ACTE).CAND AM CERUT RELATII LA PREFECTURA ILFOV,ACESTIA MI-AU SPUS CA NU AU PRIMIT DOSARUL MEU,CA EI L-AU PREDAT LA ANRP.AVAND IN VEDERE SISTEMUL DE LUCRU RAU INTENTIONAT AL ANRP,VA ROG DIN SUFLET SA-MI SPUNETI CINE MA POATE AJUTA SA REZOLV ACEASTA PROBLEMA SI IN CE MOD.MULTUMESC FOARTE MULT!
Cel mai recent răspuns: Teodor Mecu , Avocat 19:03, 8 Iulie 2010
situatia dvs nu este unica; problema dvs poate fi rezolvata, cu greu dar va fi.
in primul rand ar trebuie sa mergeti la anrp sa luati un raspuns oficial de la ei sa cunoasteti unde anume se afla dosarul si ce anume mai trebuie sa fie depus in acel dosar ( ce anume acte ),,de asemnea ar fi bine sa faceti o copie de pe tot dosarul, mai departe puteti completa dvs ce anume mai trebuie.
in cazul in care dosarul este complet se poate cere obligarea acestora ( anrp) in instanta, iar in cazul in care au fost folosite toate caile de atac interne se merge la cedo...multa bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare teren intravilan elenaxyz elenaxyz Buna seara,va scriu despre acest caza putin mai detaliat,poate puteti sa ma ajutati.In 1997 bunicul a vandut 500mp fara Titlu de Proprietate,doar in baza unei ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar retrocedare - legea 10/2001 marosan emil marosan emil Daca autoritatea locala depune dosarul cu dispozitia privind masurile reparatorii - nefiind posibila retrocedarae in natura - la prefectura judetului, acesta ... (vezi toată discuția)
Dosar anrp ieia ieia Buna ziua. Am un dosar la ANRP, din 2010, cu sentinta definitiva a ICCJ, pentru a primi despagubiri pentru un imobil din Bucuresti. In baza legii 165/2013 ... (vezi toată discuția)