avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare

Patronul unei SRL are obligatia a anunta angajatul in momentul in care in trece in CFS? Daca trebuie sa se semneze ceva de catre angajat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 9 Iulie 2010
Patronul nu il poate "trece" in CFS. CFS se ia numai la cererea angajatului.
Pap Bianca a scris:

Patronul unei SRL are obligatia a anunta angajatul in momentul in care in trece in CFS? Daca trebuie sa se semneze ceva de catre angajat?
Va multumesc!


Suspendarea contractului individual de muncă în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale a fost stipulată de legiuitor ca operând prin acordul părţilor.
Prin urmare, angajatorul nu poate dispune unilateral trimiterea in CFP a unui salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata miriamgeorgette miriamgeorgette Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti cat de urgent se poate,angajatorul are dreptul sa refuze concediul fara plata pentru motive personale?sunt pus in situatia de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata cadudu cadudu exista vreo limita de zile pe an (fara plata)? sau angajatorul te poate trimite in fara plata cate zile doreste? multumesc! (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Fekker Ana Fekker Ana este legal sa iei concediu fara plata astfel; ianuarie lucreaza februarie concediu fara plata martie lucreaza aprilie din nou concediu fara plata si tot asa ... (vezi toată discuția)